Prince2 цена за сертификат? BVOP вместо Prince2 на цена от 270 лв.

Prince2 има цена от 500 лв в България за курс и подобна сума за изпит. Общата цена за Prince2 сертификат възлиза около 1000 лв. Productima ви представя алтернативна цена от 270 лв обща и крайна цена за проджект мениджмънт сертификат валидна до края на 2019 година.

Цената за Prince2 в тези граници е стандартна за пазара и индустрията предлагаща Prince2 сертификати. Но за голяма част от аудиторията и желаещите да получат проджект мениджър сертификати това не са достатъчно достъпни суми.

Prince2 или BVOP™?

Productima е официален партньор на BVOP™ за България и предлага нови проджект мениджмънт методологии. Те се различават много от старите класически Prince2 термини, практики и съвети и са създадени през последните няколки години като модерни и съвременни Agile принципи. Имат за цел да покрият максимално изискванията на съвременните проекти, организации и екипи.

BVOP са нови гъвкави принципи, правила, тенденции и идеи за управление на проекти, разработване на продукти и дори управление на хора и организации.

BVOP излиза извън ограниченията на Prince2 като обхваща знание, умения, съвети не само за управлението на проекти, което е включено в класическия Prince2. Разширва познанията на специалистите в мениджмънт практики, които добавят бизнес стойност към всяка инициатива, фирма, екип или проект.

Принципите ориентирани към бизнес стойността (Business Value Oriented Principles) са насочени към програмни мениджъри, проджект мениджъри, продуктови мениджъри и дори съдържа управленски принципи за Human Resources отделите.

Цена от 270 лв за BVOP™ вместо 1000 лв за Prince2

Като официален партньор, Productima ви предлага цена от 270 лв за project management сертификат. За информация, моля пишете на адрес
contacts@productima.com
Цената е промоционална до края на 2019 годината и е с 50% намаление от планираните цени за сертификати през 2020 година.

Prince2 цена

Вижте още: Заплата за проджект мениджър прозиция и Проджект мениджмънт грешки

Допълнителни сертификати, обучение и курсове, които можете да получите вместо Prince2 са още Program management
(BVOP Program Director) , Product management
(BVOP Program Manager) , People management
(BVOP People Manager) а дори можете да си поставите за цел да получите сертификат за изпълнителен директор (BVOP Chief Executive).

 

Пишете ни още днес!

13 коментара към “Prince2 цена за сертификат? BVOP вместо Prince2 на цена от 270 лв.”

 1. Здравейте. Тази цена от 270 лв включва ли сертификат или това е само курс или някаква друга такса. За каквое не разбрах. Благодаря много може ли да ми отговорите на имейла. Оставям го по-долу. Поздрави

 2. Здравейте! Интересувам се от сертификата с цена 270 лв. Той Prince2 ли е или е друг? Как да се запиша, какво трябва да направя за него как да се подготвя и къде се държат изпитите? Благодаря предварително!

 3. Здравейте, Станимир! Мисля, че с вас разменихме няколко коментара в друга публикация. Очакваме да направим връзка. Но все пак, предварително да го уточним, сертификата не е за Prince2 методологията, а е по BVOP. Пишете ни на адрес contacts@productima.com

 4. Здравейте, Симона! Цената от 270 лв включва всичко необходимо до краен сертификат и е крайна цена. Курс не се държи, други такси няма, материалите за учене са със свободен достъп. Имате съобщение и на електронната поща.

 5. Хора Prince2 докога ще го обсъждате и дъвчете? Това не струва, не се търси на пазара, няма приложение. Хайде първо прочетете книгата и после ще си говорим! Това е британска имитация на истинския проджект мениджмънт. Да вадите сертификати за това е загуба на време, пари, нерви, напрежение и стрес. НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ – не пропилявайте живота ти с ПРИНЦЕ! Висока цена, никаква стойност и приложение! Доверете ми се!

 6. Габриеле, имаш ли понятие от Prince2 отгоре отгоре поне? Няма да те питам дали имаш сертификат защото е ясно, че нямаш.

 7. Вече ви го обяснявах малко по-рано, но ще го кажа за последен път! Истинският management сертификат е PMP. За незнаещите в този сайт обяснявам отново! Означава Project Management Professional и се издава единствено и САМО от Project Management Института PMI. Американска организация за проджект мениджмънт серитификация основана през 1965 година! Сертификатите са с истинска стойност и важат за целия свят до края на живота ви! Prince2 е за глупци и аматьори! Да не говорим за другото!

 8. Здравейте! Може ли информация за по-евтиния сертификат? Каква е цената и как става записването и обучението? Благодаря предварително!

 9. Здравейте колеги. Искам да попитам дали PRINCE2 имат официално представителство в България, което мога да посетя на място и да получа съдействие. Интересувам се също дали сертификационната цена е една и съща за всички страни?

 10. Направих малко прочуване в Интернет и поразучих нещата, материята и термините. Оказа се, че Prince2 има близо 80% по-малък дял от сертифицирани проджект мениджъри. И според мен тази опция отпада веднага без допълнителни размишления. Може би ще подкрепя Теодор и неговото размишление.

 11. Колегата Станимир Стефанов е много прав. Prince2 освен, че има такъв малък дял, не може и да ви предостави нужните компетенции и ниво на професионализъм. За неговата висока цена, качеството и компетенциите са доста ниски.

 12. За жалост, принцесите, които имат Prince2 и Prince3 и Prince4 сертификат, не винаги намират принцове от висшият мениджмънт, който е обикновено е над 65 години във фирмата. Изисква се минимум Prince5 за просперитет като проджект мениджър в сериозна фирма с черни коли и шофьори. Останалите изисквания са ярко розово червило и перхидрол. Ниска цена на сертификати и гаранция за успехи!

 13. Здравейте, Станимир Стефанов!
  Наистина този сертификационен бранд има доста по-малък пазарен дял на придобилите сертификат. Това е главно така, заради големия брой жители на САЩ. Проста статистика.
  Популярността в България е голяма и на двете програми.
  До Кристина Маркова:
  Няма официално представителство за България. Ще ви е нужно обучение и курс и от някой представител, който препродава този сертификат с получени права от основната организация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.