Как да стана проджект мениджър или как се става успешен Project Manager?

Как да стана проджект мениджър или как се става успешен Project Manager? Това е въпрос, който много хора си задават днес.

Цялата публикация „Как да стана проджект мениджър или как се става успешен Project Manager?“

Управление на проекти обучение, лекции и учебник

Управление на проекти е сериозна дисциплина със задълбочено обучение, нужни са ви коректни лекции или съвременен учебник по проджект мениджмънт или управление на проекти.

Цялата публикация „Управление на проекти обучение, лекции и учебник“

PMP Certification Bulgaria – Обучение по PMP в България

Сертификация и обучение по PMP в България (PMP certification bulgaria) и високата цена за изпит е отново силно търсена тема през 2019 и ще бъде такава и през 2020 година.

Цялата публикация „PMP Certification Bulgaria – Обучение по PMP в България“

Agile Scrum Master (Скръм мастър) certification

Agile Scrum Master (Скръм мастър) ролята е най-популярния сертификат през 2019 година и през 2020 Certified Scrum Master ролята ще продължи да бъде търсена роля в софтуерната индустрия.

Цялата публикация „Agile Scrum Master (Скръм мастър) certification“

Проджект мениджмънт обучение. Управление на проекти с безплатно обучение

Искате ли проджект мениджмънт обучение, което е безплатно и модерно? Управление на проекти с най-съвременни тенденции, практики, принципи и правила, а в същото време вашето обучение ще бъде безплатно и ще зависи само и единствено от мотивацията и амбицията ви?

Цялата публикация „Проджект мениджмънт обучение. Управление на проекти с безплатно обучение“

Prince2 цена за сертификат? BVOP вместо Prince2 на цена от 270 лв.

Prince2 има цена от 500 лв в България за курс и подобна сума за изпит. Общата цена за Prince2 сертификат възлиза около 1000 лв. Productima ви представя алтернативна цена от 270 лв обща и крайна цена за проджект мениджмънт сертификат валидна до края на 2019 година.

Цялата публикация „Prince2 цена за сертификат? BVOP вместо Prince2 на цена от 270 лв.“

5 критични грешки в проджект мениджмънта

проджект мениджмънт грешки

Да бъдеш проджект мениджър не е лесно. Трябва непрекъснато да си нащрек. В крайна сметка изпълнявайки очакванията на клиента и екипа, ефективността се превръща в приоритет. Въпреки опита и уменията, които може да притежавате, винаги имате постоянен страх да не направите сериозна грешка, която да се отрази върху вашия проект.

Цялата публикация „5 критични грешки в проджект мениджмънта“

Заплата на Продукт Мениджър / Product Manager 2020 / 2021 година в София

Продукт мениджър заплата

Каква е заплатата на Продукт Мениджър / Product Manager позицията в България през 2020/ 2021 година? Като сравнително нова позиция в София и цяла България, заплатата на продукт мениджъра е доста плаваща величина.

Цялата публикация „Заплата на Продукт Мениджър / Product Manager 2020 / 2021 година в София“

Заплата на Scrum Master / Скръм мастър 2020 / 2021 година в София

Scrum Master заплата

Каква заплата получава Scrum Master (Скръм мастър) позицията? Актуален въпрос през 2020 година и вероятно ще бъде такъв през 2021, след като Scrum Master-ът навлиза все повече като търсена позиция от ИТ фирмите.

Цялата публикация „Заплата на Scrum Master / Скръм мастър 2020 / 2021 година в София“

Какво е Scrum Master (Скръм мастър)?

Scrum Master - Скръм мастър

Scrum процесът за разработка на проекти се води от така наречения Scrum Master (Скръм мастър), който отговаря за премахването на пречките пред способността на екипа да изпълни продуктовите цели и задачите си.

Цялата публикация „Какво е Scrum Master (Скръм мастър)?“

Заплата на ръководител проекти / ИТ проджект мениджър 2020 / 2021 година в София

заплата на ИТ проджект мениджър

Каква е заплатата на ръководител проекти  / ИТ проджект мениджър / IT Project Manager позицията в България през 2020 / 2021 година? Този въпрос се задава от много хора – от служители, който искат да работят като ИТ проджект мениджър, до собственици на бизнеси и техните HR отдели, които имат нужда да установят оптимална заплата за проджект мениджър позицията си за двете страни.

Цялата публикация „Заплата на ръководител проекти / ИТ проджект мениджър 2020 / 2021 година в София“

Управление на конфликти. Комуникацията като функция на мениджмънта на конфликтите

Управление на конфликти и мениджмънт

Управлението на конфликтите е важна част от мениджмънта на всеки проект, екип и дейност във всички сфери на бизнеса. Ръководенето на проект или екип изискват добро планиране, спазване на срокове, работа в екип във всички звена на проектите – от планирането на етап ранен проджект мениджмънт до проектиране, разработка, дизайн, програмиране или производство, маркетинг и развитие на бранда и продукта.

Цялата публикация „Управление на конфликти. Комуникацията като функция на мениджмънта на конфликтите“

Комуникации във фирмата

Комуникации във фирмата

Комуникацията във фирмата и бизнес организациите се случват всяка минута и всеки ден на всички нива. Комуникацията е предаване на понятни неща посредством символи. Терминът произлиза от латинската дума communis, означаваща обикновен. С други думи, когато разберането на нещата става без предаването на вербални или невербални символи, не може да се говори за комуникация.

Цялата публикация „Комуникации във фирмата“

Ефективно слушане и изпращане на съобщения

Ефективно слушане в бизнеса

Бизнеса, управлението на проекти, както и всеки вид мениджмънт изискват уменията ефективно слушане и изпращане на подходящи съобщения към другата страна. Управлението на ИТ проекти, персонал и задачи могат да бъдат много по-лесни с правилно слушане, емпатия и точни послания и съобщения.

Цялата публикация „Ефективно слушане и изпращане на съобщения“

Комуникативни умения

Комуникативни умения

Комуникативните умения са от съществено значение за всеки един от нас, тъй като всички искаме да имаме удовлетворяващ живот, а това е немислимо без създаването и поддържането на смислени, доставящи ни удоволствия взаимоотношения – лични и професионални.

Цялата публикация „Комуникативни умения“

Управление на конфликтите в организацията

Конфликти в бизнес организацията

Комуникативните умения са от съществено значение за всеки един от нас. Всеки един човек иска да има удовлетворяващ живот, а това е немислимо без създаването и поддържането на смислени, доставящи ни удоволствия взаимоотношения – лични и професионални. Същевременно почти всеки открива , че днешният свят съвсем не е толкова лесно място за живеене, колкото може би е било някога.

Цялата публикация „Управление на конфликтите в организацията“