Проджект мениджмънт обучение. Управление на проекти с безплатно обучение

Искате ли проджект мениджмънт обучение, което е безплатно и модерно? Управление на проекти с най-съвременни тенденции, практики, принципи и правила, а в същото време вашето обучение ще бъде безплатно и ще зависи само и единствено от мотивацията и амбицията ви?

Productima ви представя Проджект мениджмънт принципите на световната съвременна система за обучение на BVOP™ – управление на проекти с фокус върху бизнес стойността, удовлетворението на екипите, продуктовото управление, щастливи инвеститори и гъвкави Agile методологии и практики. И не забравяйте, че обучението е безплатно и материалите са свободни за целия свят!

Какво включва новото обучение по управление на проекти?

 1. Съвременен проджект мениджмънт с много нови роли, практики и отговорности.
 2. Управление на екипи и отдели с въвличане на различни участващи в проектите страни.
 3. Управление на риска с фокус към внимание за възникване на проблеми и елиминиране на рискови ситуации.
 4. Намаляване на стреса на екипите по разработка.
 5. Участие в продукт мениджмънта и разработка на успешни съвременни продукти.
 6. Елиминиране на излишни процеси, дейности и разработки, които пречат на проектите и не носят бизнес стойност.
 7. И още много други. Прочетете цялата статия за детайли.

Проджект мениджмънт обучение, Управление на проекти

Проджект мениджмънт обучение с фокус върху хората и екипите

Продуктивността на екипите и хората в проектите зависи в много голяма степен от метода на управление на проектите, настоението на мениджмънт ролите и общото ниво на стрес. Стресът се генерира както от персонала, така и от висшия ръководен състав.

BVOP™ въвежда нови начини за управление на проекти, като въвлича участието на отделите по човешки ресурси. Цели да трансформира проджект мениджъри, директори и всички участващи в проекта лица, да приобщят позитивен и безстресов начин на ръководене.

Управление на проекти с фокус към бизнес стойността

Много инвеститори, ръководители и бизнес собственици пропускат да планират правилно инвестициите си, не могат адекватно да намерят бизнес стойност в проектите и процесите на организацията си.

BVOP™ предлага множество начини за увеличаване на бизнес стойността за организациите, като фокусира вниманието на обучаващите се към фактите, че именно хората, продуктите и процесите на управление носят голяма бизнес стойност.

Продуктите са на фокус в проджект мениджмънт практиките на BVOP™

Класическата, позната досега роля на проджект мениджъра в управлението на проекти, се променя много от учението на BVOP™.

Проджект мениджъра участва силно застъпено в продуктовия мениджмънт, разбира основни правила и принципи за задоволяване на потребителски нужди, изисквания и може да помага в голяма степен работата на продуктовия мениджър, или дори да го замести при нужда.

Безспоред съвременен факт е, че самият продукт има много-голяма стойност за клиенти и бизнес лицата, инвеститорите и всички участващи в проекта страни. Това е силно застъпено в обучението по управление на проекти на BVOP™ методологията.

Елимирането на излишъците е в основата на обучението на новата проджект мениджмънт методология

Това е тема, която не се обсъжда много по множество очевидни причини, но в управлението на проектите често има безмислени действия, хаотични събития и неадекватност от страна на мениджмънта. Всичко това води до пропиляно време и загубени пари. Демотивацията на екипите и спадане на морала също е явление, което е възможно да се случи.

Управлението на проекти вече ще има нов облик

Без съмнение тези нови и съвременни идеи, възгледи и помагащи на хората принципи за мениджмънт ще променят в голяма степен цялостното управление на фирми, продукти, проекти и екипи.

Ще провокира управители, ръководители и мениджъри да бъдат по-отговорни, уважаващи работата и колегите си. Ще се стремят към постоянно подобрение на своите процеси и проекти.

Как да се запишеш за новото проджект мениджмънт обучение?

В статията по-горе има голям червен бутон „Запиши се тук“. Просто го избери и избери обучение и сертификат. Ако изпитваш затруднения, винаги можеш да пишеш и на нас на имейл адрес: contacts@productima.com

Желаем ви успехи по пътя на продуктивното управление. Бъдете отговорни, мъдри, разумни и уважавайте професията си и всички останали около вас.

11 коментара към “Проджект мениджмънт обучение. Управление на проекти с безплатно обучение”

 1. Здравейте! В линка за записване за обучение няма форма за попълване на данните ми. Има само показно на сертификати. Може ли да ми съдействате за проджект мениджмънт курса?

 2. Здравейте! И аз се интересувам от обучение за управление на проекти. Моля, изпратете ми повече инфо на ivaninastoyanova @mail.bg
  Може ли да ми дадете и крайни цени?

 3. Здравейте! Може ли да споделите детайли за материалите за обучение за сертификата? Някакви лекции, учебник или допълнителни неща трябва ли да се закупят и ако да какви са цените? Благодаря! Поздрави! Очаквам скорошна обратна връзка.

 4. Здравейте! Искам да попитам професионалистите един неудобен въпрос. Ако в една фирма има два проджект мениджъра с еднакъв опит, с еднакво образование, на една възраст, но с различни проджект мениджмънт сертификати, кой ще се възприема като „старши“, така да го кажем. Кое мениджмънт обучение по управление на проекти се води най-лидерско? Предполагам, че ще кажете PMP. Благодаря предварително!

 5. Здравейте! Искам да намеря лицензирано и адекватно Проджект мениджмънт обучение в София, което да представя модерни и съвременни методи за управление на проекти. За PMP съм наясно в детайли. Желая някаква алтернатива, която да е солидна и надеждна. Благодаря!

 6. Здравейте! Интересувам се от вашето безплатно проджект мениджмънт обучение. Изучавам управление на проекти в университета, но искам да разширя познанията си в областта. Имам силна мотивация и амбиции. Моля споделете ми детайли. Как да се запиша? Благодаря предварително!

 7. Здравейте, колеги! Искам и аз да получа Проджект мениджмънт обучение. Управление на проекти с безплатно обучение както е писано по-горе. Може лида ми дадете инструкции и цени. Наистина ли е безплатно? Мерси!
  Амелия

 8. Здравейте! Имате ли някаква програма за проджект мениджмънт обучението, което споменавате? Какви са темите на покритие?
  Към вас ли трябва да се обърна или мога да се запиша и в сайта на Проджект Мениджмънт Академия? Благодаря!

 9. Здравейте! Искам да попитам обучението, за което се споменава в статията, дали е подходящо за студенти специалност управление на проекти. Каква е продължителността му (колко часа), в каква форма се представя? И естествено, каква е цената за студенти? 🙂 Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *