Project management сертификат

Project management сертификат

Запишете се за безплатен Project Management Сертификат

Project management сертификат е цел на много хора в съвременния бизнес и последователите на project management индустрията и практиките. Сертификатът гарантира познания в проджект мениджмънт сферата, демонстрира умения и задълбочени възгледи. Най-важното обаче е доказателство за дълго обучение и часове прекарани в подготовката за Project management изпит или тест, от който следва издаване на сертификат.

Project management сертификат е гаранция за мотивация

Project management сертификатите са цел на амбициозни, ученолюбиви и трудолюбиви професионалисти от сферата на управление на проекти. Но най-вече сертификата е признак за мотивацията и целите на професионалистите.

Същеструват множество и безброй курсове за Project management (Проджект мениджмънт), обучение, видеоклипове, статии, учебници и книги за
Project management. Повечето са валидни, актуални, качествени и предлагат детайлност в много категории и теми от project management практиките. Борбата за сертификат обаче е по-висока цел на всички специалисти.


Видове Project management сертификати

Съществуват няколко популярни проджект мениджмънт сертификационни
(Project management certifications) програми като Prince2, PMP, BVOP AgilePM и други. Всяка проджект мениджмънт програма има своя ясна изградена система и методология, но в основата си всички целят да покрият основните правила, принципи и практики в Project management системите на работа.

Цената за сертификат варира между организациите, които предлагат сертификати в областта на Project management-а. Цената на Prince2 например е около 500 лв за изпит и още 500 лв за курс и обучение, докато PMP сертикат може да струва сумарно почти 2000 лв. AgilePM сертификат струва около 700 лв, а BVOP сертификат е например само 270 лв.


Искам Project management сертификат

Ако имате колебания дали да придобиете проджект мениджмънт сертификат, Productima ви съветва да не се колебаете, а да започнете подготовка. Инвестирането на време, средства и енергия в придобиване на сертификат е дългосрочна инвестиция, която някога вероятно ще се изплати, а сертификата остава за цял живот. Кандидатите за работа притежаващи project management сертификат имат повече шанс за оферта.

Професионалистите със сертификати вдъхват повече респект. Дори заплатата на проджект мениджър (project manager) позицията също се влияе от наличието на сертификат.

Време за подготовка за сертификат

Подготовката за сертификат обикнвено може да продължи между половин и една година в зависимост от project management програмата, която изберете. PMP сертификата може да изисква дори да имате часове опит в истински проекти и фирми, дори и конкретно образование. Всяка програма и организация има своите изисквания. А за BVOP Project Manager сертификат не е необходимо да имате предишен опит като проджект мениджър, а времето за подготовка, което ще ви е нужно може да бъде в порядъка между 1 и 3 месеца

Нови публикации:

6 коментара към “Project management сертификат”

  1. Здравейте! Искам да ви попитам как мога да поръчам сертификат от вас? Благодаря предварително. Също така може ли малко информация за цените и по-специално за разликата в цените. Забелязвам, че има такава. Какво е качеството на издавания от вас сертификат? Мисля, че project management сертификатите имат срок, не са доживотни. Какви са сроковете?

  2. Здравейте, Станимир! Можете да ни пишете на адрес: contacts@productima.com а също така се свързахме с вас от посочения от вас в коментара имейл адрес, но той върна грешка.
    Цената за сертикат е 270 лв, като освен за проджект проджект мениджър предлагаме и product manager сертификация на същата цена. Можете да кандидатствате и за безплатен сертификат, които има само системна такса за поддържка от 8 долара. Не е ясно какво точно имате предвид под качеството. Сертификатите са сериозни и задълбочени и покриват множество съвременни теми, които други проджект мениджмънт програми не покриват. Project management сертииката, който издаваме чрез нашите партньори е безсрочен. Срокове няма, единствено цената се офертира в ограничен период от време до края на 2019 година.

  3. Хора искам само да ви кажа нещо много важно! За който иска сертификат да ме слуша ВНИМАТЕЛНО! Каквото и да правите не се набутвайте за Prince2. Това е измислица няма да има никакво приложение в живота ви в работата ви. проджект мениджър няма да станете с това. Нито ще научите нещо смислено! НЕ СЕ НАБУТВАЙТЕ с пари време и нерви за тази британска измислица която не струва и 100 паунда! Инвестирайте в истински сертификати, курсове, книги, идете дори стажант някъде! Но тази британска глупост даже не я споменавайте гласно или писмено

  4. Ще го кажа кратко и ясно: Истинският Project management сертификат е PMP. Превеждам за незнаещите, които изглежда са всички тук. Означава Project Management Professional и се издава САМО и единствено от Project Management Institute (PMI). Американска организация за проджект мениджмънт серитификация създадена още 1965 година! Повече няма да се обяснявам!

  5. Здравейте! Интересувам се от цената на този сертификат и как може да се запиша за курса или програмата ви? Моля, изпратете ми оферта на адрес ivaninastoyanova @mail.bg

  6. Здравейте! Искам да се запиша и аз за безплатния проджект мениджмънт сертификат. Коя лицензирана организация го предоставя? Къде мога да посетя на място офиса, за да задам някой допълнителни въпроси и мога ли да получа съдействие? Живея в София.
    Поздрави! Маркова!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *